Xiaomi Mi Note 10 Lite szerviz

Minden javítást a legnagyobb odafigyeléssel végzünk, kizárólag megbízható forrásból származó alkatrészekkel dolgozunk.
Ha Xiaomi Mi Note 10 Lite készüléked problémát okoz, akkor gyere el hozzánk gyáli Xiaomi szervizünkbe, és mi gondoskodunk róla, hogy újra a legjobban teljesítsen!

Kijelző csere
Akkumulátor csere
Hátlap csere
Hátsó kamera csere
Előlapi kamera csere
Beszédhangszóró csere
Csengőhangszóró csere
Töltő csatlakozó csere
Adatmentés*
Általános tisztítás
Bevizsgálás
Polírozás

45 000 Ft
30 000 Ft

25 000 Ft
érdeklődj!
30 000 Ft
25 000 Ft
25 000 Ft

25 000 Ft
7 500 Ft
7 500 Ft
6 000 Ft
30 000 Ft

*Amennyiben a telefon és a kijelző működik.

Elérhetőségeink

Cím: 2360 Gyál, Kőrösi út 90.
Telefon: +36 20 444 99 99

E-mail: hello@bestfleetgsm.hu

Nyitvatartás:
Hétfő – péntek: 9:30 – 18:00

Gyáli Xiaomi zerviz: minőségi javítás megbízható kezekben

Mit érdemes tudni a Xiaomi készülékek szervizeléséről?

A Xiaomi készülékek népszerűsége az elmúlt években dinamikusan nőtt, köszönhetően innovatív technológiájuknak és kedvező ár-érték arányuknak. Mint minden okostelefon, a Xiaomi készülékek is időnként meghibásodhatnak, legyen szó kijelző törésről, akkumulátor problémákról vagy szoftveres hibákról. Gyáli Xiaomi szervizünk azonban pontosan ezekre a problémákra kínál professzionális megoldásokat, gyors és megbízható szolgáltatással.

Gyáli szervizünk szakértői csapata hosszú évek tapasztalatával rendelkezik a Xiaomi készülékek javításában, és rendszeresen képzi magát a legújabb modellek és technológiai újítások terén. Akár hardveres, akár szoftveres problémáról van szó, biztos lehetsz benne, hogy készülékedet szakszerűen kezeljük. Legyen szó kijelző cseréről, akkumulátor javításról vagy bármilyen egyéb hibáról, mi mindig a legjobb megoldást kínáljuk.

A Xiaomi készülékek javítása során kizárólag kiváló minőségű, megbízható forrásból származó alkatrészeket használunk. Tudjuk, hogy a minőség elengedhetetlen a tartós javításokhoz, így minden alkatrészt gondosan válogatunk meg, hogy a készüléked visszanyerje eredeti teljesítményét.

Széleskörű szerviz szolgáltatások Gyálon

Gyáli szervizünkben a Xiaomi készülékek javításának minden területét lefedjük. Legyen szó bármilyen típusú problémáról, biztos lehetsz benne, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást. Szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák:

  • Kijelző csere: Ha a Xiaomi készüléked kijelzője repedt vagy törött, gyors és precíz kijelzőcserét biztosítunk.
  • Akkumulátor csere: Az idővel gyengülő akkumulátorok miatt előfordulhat, hogy telefonod hamarabb lemerül. Mi új akkumulátort szerelünk be, hogy készüléked ismét hosszabb ideig bírja a használatot.
  • Töltési problémák: Ha Xiaomi telefonod nem tölt megfelelően, a töltőport hibáját gyorsan diagnosztizáljuk és javítjuk.
  • Kamera javítás: Problémád van a kamera működésével? Legyen szó elmosódott képekről vagy működési hibáról, mi helyreállítjuk a készülék fotózási funkcióit.
  • Szoftveres hibák javítása: Lassú vagy fagy a készüléked? Frissítéssel, újratelepítéssel vagy adatmentéssel gyorsítjuk fel Xiaomi telefonod működését.

Számunkra fontos, hogy minden ügyfelünk elégedetten távozzon. Személyre szabott szolgáltatást nyújtunk, és minden egyes javítást úgy végzünk, hogy az megfeleljen ügyfeleink igényeinek. Szervizünkben külön figyelmet fordítunk arra, hogy érthető tájékoztatást adjunk a javítás folyamatáról és a várható eredményekről.

Szervizünk Gyálon könnyen megközelíthető, legyen szó autóval vagy tömegközlekedéssel érkező ügyfelekről. Barátságos környezetben várunk mindenkit, és szakértőink gyorsan és hatékonyan gondoskodnak a készüléked javításáról.

Hozd el Xiaomi készülékedet gyáli szervizünkbe!

Xiaomi készüléked meghibásodása nehézséget okoz mindennapjaidban? Ne aggódj, mi segítünk! Gyáli szervizünkben gondosan és megbízhatóan javítjuk Xiaomi telefonodat, hogy az ismét teljes kapacitással szolgáljon. Tapasztalt szakembereink minden javítást szakszerűen és kiváló minőségű alkatrészekkel végeznek el, hogy hosszú távú megoldást nyújtsunk. Látogass el hozzánk, és bízd ránk készülékedet!

Szeretnél OLCSÓBBAN mobiltelefonálni és netezni 5G hálózatot használva?

bestfleet flotta