Samsung Galaxy J2 Pro (2018) SM-J250

Minden javítást a legnagyobb odafigyeléssel végzünk, kizárólag megbízható forrásból származó alkatrészekkel dolgozunk.
Ha Samsung Galaxy J2 Pro (2018) SM-J250 készüléked problémát okoz, akkor gyere el hozzánk gyáli Samsung szervizünkbe, és mi gondoskodunk róla, hogy újra a legjobban teljesítsen!

Kijelző csere
Akkumulátor csere
Hátlap csere
Hátsó kamera csere
Első kamera csere
Beszédhangszóró csere
Csengőhangszóró csere
Töltő csatlakozó csere
Adatmentés*
Általános tisztítás
Bevizsgálás
Polírozás

45 000 Ft
25 000 Ft

23 000 Ft
25 000 Ft
25 000 Ft
25 000 Ft
25 000 Ft

25 000 Ft
7 500 Ft
7 500 Ft
6 000 Ft
20 000 Ft

*Amennyiben a telefon és a kijelző működik.

Elérhetőségeink

Cím: 2360 Gyál, Kőrösi út 90.
Telefon: +36 20 444 99 99

E-mail: hello@bestfleetgsm.hu

Nyitvatartás:
Hétfő – péntek: 9:30 – 18:00

Gyáli Samsung szerviz: minőségi javítás megbízható kezekben

Mit érdemes tudni a Samsung készülékek szervizeléséről?

A Samsung okostelefonok nem véletlenül népszerűek világszerte: megbízhatóságuk, innovatív funkcióik és prémium minőségük miatt a felhasználók kedvelt választása. Ugyanakkor a legjobb készülékek is időnként meghibásodhatnak, és amikor ez megtörténik, fontos, hogy olyan szervizhez fordulj, amely szakértő kezekben biztosítja készüléked gyors és precíz javítását. Gyáli Samsung szervizünk pont ezt kínálja: minőségi javítást, kiváló alkatrészekkel és sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel.

Miért válaszd Samsung szervizünket?

Samsung készülékek javításához nem elegendő egy általános technikai tudás, hiszen minden modell és típus különböző megközelítést igényelhet. Gyáli szervizünk munkatársai évek óta foglalkoznak Samsung telefonok javításával, így biztos lehetsz benne, hogy kollégáink tisztában vannak a legújabb modellek és technológiák részleteivel is. Legyen szó kijelző cseréről, akkumulátor problémáról, szoftveres hibákról vagy bármilyen egyéb gondról, mi minden javítást a legmagasabb színvonalon végzünk.

Az általunk használt alkatrészek minősége kiemelten fontos, mivel ezek határozzák meg a javítás tartósságát és a készülék későbbi teljesítményét. Szervizünkben csak megbízható forrásból származó, prémium kategóriás alkatrészekkel dolgozunk, hogy a Samsung készülékek a javítást követően is eredeti teljesítményüket nyújtsák.

Széleskörű szerviz szolgáltatások

Gyáli szervizünkben a Samsung készülékek javításának minden aspektusát lefedjük, így nem számít, milyen típusú problémával érkezel hozzánk, mi biztosan tudunk segíteni. A leggyakoribb javítási szolgáltatásaink a következők:

  • Kijelző csere: Ha a telefon kijelzője repedt vagy törött, szakszerűen kicseréljük, hogy készüléked újra hibátlanul működjön.
  • Akkumulátor csere: Az idővel gyengülő akkumulátorok miatt a telefon üzemideje csökkenhet, de mi gondoskodunk róla, hogy készüléked újra bírja a mindennapi terhelést.
  • Töltési problémák: Nem tölt megfelelően a telefonod? Ellenőrizzük a töltőportot és javítjuk a hibát.
  • Kamera javítás: Ha a kamera elhomályosodik vagy nem működik megfelelően, helyreállítjuk, hogy újra tökéletes képeket készíthess.
  • Szoftveres javítások: Lassú, fagyó rendszer vagy szoftveres hibák? Frissítéssel vagy újratelepítéssel segítünk megoldani a problémát.

Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak. Minden ügyfél egyedi, és igyekszünk minden esetet külön-külön kezelni, figyelembe véve a személyes igényeket és preferenciákat. Szakértő kollégáink minden kérdésedre választ adnak, és segítenek megérteni a javítás folyamatát, hogy mindig képben legyél, mi történik készülékeddel. Szervizünk könnyen megközelíthető Gyálon, akár autóval, akár tömegközlekedéssel érkezel.

Bízd ránk samsung készülékedet!

Amikor Samsung készüléked meghibásodik, nem érdemes kockáztatni: hozd el hozzánk, és mi garantáljuk, hogy szakszerűen és gondosan javítjuk meg. A minőség és megbízhatóság a legfőbb szempontjaink, így biztos lehetsz benne, hogy készüléked nálunk a legjobb kezekben van. Ne hagyd, hogy egy meghibásodás akadályozza mindennapi életed – gyere el gyáli szervizünkbe, és mi gondoskodunk róla, hogy Samsung telefonod újra tökéletesen működjön!

Szeretnél OLCSÓBBAN mobiltelefonálni és netezni 5G hálózatot használva?

bestfleet flotta