Mobiltelefon polírozás

A mindennapi használat során a telefonod karcolódhat, kopásnak lehet kitéve, ami elveszi a készülék eredeti csillogását. Szervizünkben professzionális polírozással újjávarázsoljuk telefonod külsejét, hogy újra olyan fényes és vonzó legyen, mint a vásárlás napján.

Karcos és kopott a mobilod? Ne aggódj, mi segítünk!

Mobiltelefon polírozás árak

iPhone polírozás árak

Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 13 mini

Samsung polírozás árak

Samsung Galaxy A széria, Galaxy S széria és Galaxy J mobiltelefon sorozatok polírozása

Xiaomi polírozás árak

Xiaomi Mi 10, Mi 11, Mi Note, Xiaomi 11, Xiaomi 12, Xiaomi 13, Xiaomi 14, Redmi és Redmi Note sorozatok polírozása

Huawei polírozás árak

Huawei Mate 10, Mate 20, Mate 30, P10, P20, P30 és P Smart mobiltelefon sorozatok polírozása

Mobiltelefonok szakszerű és gyors polírozása Gyálon

Ne hagyd, hogy a karcok és kopások rontsanak a telefonod megjelenésén! Látogass el szervizünkbe, hozd el a készülékedet egy alapos polírozásra és újítsd meg telefonod külsejét! Látogass el szervizünkbe még ma!

Mi történik egy mobiltelefon polírozása során?

A telefonok mindennapos használat során számos külső hatásnak vannak kitéve. Az apró karcolások, kopások és ujjlenyomatok mind-mind rontanak a készülék megjelenésén. Egy alapos polírozás azonban képes visszaadni a telefon eredeti fényét, simaságát, és még a kisebb karcolásokat is eltüntetheti.

Mikor lehet szükség a telefon polírozására?
  • Karcok és kopások megjelenésekor: Ha a telefonod kijelzője vagy hátlapja karcos vagy kopott, a polírozás segít helyreállítani a felület eredeti simaságát és fényét.
  • Eladás előtt: Ha szeretnéd eladni a telefonodat, egy polírozás jelentősen növelheti az eszköz esztétikai értékét, így jobb áron válhatsz meg tőle.
  • Megújítás céljából: Ha már unod a telefonod karcos, matt felületét, és újra szeretnéd élvezni a tükörsima, fényes megjelenést, a polírozás a legjobb választás.
Hogyan történik a telefon polírozása?

A telefon polírozása során különböző polírozó anyagokat és eszközöket használunk, hogy a készülék felületét visszahozzuk eredeti állapotába. A folyamat során kiemelt figyelmet fordítunk a kijelzőre és a hátlapra, hiszen ezek a leginkább látható részek.

  • Kijelző polírozás: Speciális, finomszemcsés polírozó anyaggal kezeljük a kijelző felületét, hogy eltávolítsuk a kisebb karcolásokat, és visszaadjuk a kijelző eredeti fényét. A folyamat során ügyelünk arra, hogy a kijelző ne sérüljön, és megőrizze funkcionalitását.
  • Hátlap polírozás: A telefon hátlapja különösen ki van téve a kopásnak, ezért itt különösen fontos a megfelelő anyagok és technikák alkalmazása. A polírozás során eltávolítjuk a felületi hibákat, és visszahozzuk a hátlap eredeti színét és csillogását.
Miért érdemes profi szervizben políroztatni a telefonodat?

A házilagos próbálkozások gyakran többet árthatnak, mint használnak, hiszen a nem megfelelő eszközökkel vagy anyagokkal végzett polírozás maradandó károkat okozhat a készülék felületén. Szervizünkben tapasztalt szakemberek végzik a polírozást, akik pontosan tudják, hogyan kell eljárni a különböző felületeken, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. A professzionális polírozás után telefonod szinte újként ragyog majd, és te is újra örömmel használhatod.

Hozd vissza telefonod eredeti fényét!

Hozd el hozzánk gyorsan karcos, kopott mobiltelefonodat és mi új életettel töltjük fel!

Elérhetőségeink

Cím: 2360 Gyál, Kőrösi út 90.
Telefon: +36 20 444 99 99

E-mail: hello@bestfleetgsm.hu

Nyitvatartás:
Hétfő – péntek: 9:30 – 18:00

Miért válaszd a BestFleet GSM-et?

A mobiltelefonod a mindennapjaid szerves része, így ha meghibásodik, fontos, hogy megbízható helyen javíttasd meg. A BestFleet GSM szervizben végzett javítások nemcsak szakértelmet biztosítanak, hanem hosszú távon is megóvhatják a készülékedet.

Az egyik legnagyobb előnye annak, ha nálunk javíttatod a telefonodat, hogy profi technikusok dolgoznak rajta, akik ismerik a különböző készülékek bonyolult belső szerkezetét. Egy otthoni javítás vagy nem szakértői beavatkozás könnyen további problémákhoz vezethet, amelyek akár a készülék végleges meghibásodását is okozhatja.

A minőségi alkatrészek használata szintén elengedhetetlen. Az általunk használt alkatrészek nemcsak a telefonod eredeti teljesítményét állítják vissza, hanem jelentősen növelhetik annak élettartamát is. A gyenge minőségű, olcsó alkatrészek gyorsabban elhasználódhatnak, és újabb hibákhoz vezethetnek, ami további költségeket vonhat maga után.

Ha hosszú távon szeretnéd megőrizni a telefonod megbízhatóságát és teljesítményét, a BestFleet GSM szervizben végzett javítás és a minőségi alkatrészek használata a legjobb döntés.

Leggyakoribb szerviz feladataink

Kijelző csere

Akkumulátor csere

Hátlap csere

Első kamera csere

Töltő csatlakozó csere

Bevizsgálás

Polírozás

Adatmentés*

25.000 Ft-tól

25.000 Ft-tól

25.000 Ft-tól

25.000 Ft-tól

25.000 Ft-tól

6.000 Ft-tól

25.000 Ft-tól

7.500 Ft-tól

*Amennyiben működik a telefon.

SZERVIZ DÍJAK

Segítőkész és precíz munkatársak
Minőségi alkatrészek használata
Széles választék kiegészítőkből

“A technológia varázslat, különösen akkor, amikor nem működik.”

Arthur C. Clarke, brit író

Gyakran ismételt kérdések

Maradt még kérdésed?

Kell időpontot foglalnom a Bestfleet GSM mobiltelefon szervizbe?

Általában nem, de mindig örülünk neki, ha előre tudunk ügyfeleink érkezéséről, így ennek megfelelően tudjuk ütemezni a feladatainkat. Természetesen előfordulnak zsúfoltabb időszakok és lehet, hogy várnod kell majd egy kicsit, de igyekszünk a lehető leghamarabb kiszolgálni minden ügyfelünket.

Kell hozzáférést adnom a telefonomhoz, esetleg letörlitek az adatokat?

Az adataid biztonsága a legfontosabb számunkra. Az adatmentés szolgáltatásunkon kívül nem kell és nem is fogunk hozzáférni az adatadhoz, képekhez és egyéb információhoz, amit a mobiltelefonodon tárolsz.

Mennyi ideig tart a javítás?

A javítás időtartama az adott hibától függ. Néhány egyszerűbb probléma (pl. kijelzőcsere) általában néhány munkanapon belül elvégezhető, de pontos időt mindig a bevizsgálás után tudunk mondani.

Megéri megjavíttatni a készülékemet? Lehet, hogy jobban járok, ha újat vásárolok?

Ennek a kérdésnek a megválaszolását azzal segítjük, hogy weboldalunkon elérheted a javítási árainkat. Ezek általában a készülék piaci árának 60%-a alatt vannak, bizonyos esetekben pedig kifejezetten kedvezőek. Nézd meg az árainkat és döntsd el te, hogy megéri-e megjavíttatnod a mobiltelefondat.

Milyen típusú telefonokat javítotok a szervizben?

Jelenleg Apple, Samsung, Huawei és Xiaomi okostelefonjait javítjuk. Ha a készüléked márkája vagy típusa nem szerepel a szerviz listánkon, nyugodtan keress meg minket, hogy megbeszéljük a lehetőségeket.

Mit tegyek, ha beázott a telefonom?

Azonnal kapcsold ki a készüléket, és ne próbáld újra bekapcsolni vagy tölteni. Minél hamarabb hozd be a szervizünkbe, hogy elkerüld a további károsodást. A beázás különleges tisztítást és javítást igényelhet, de minimum bevizsgálást, hogy megállapítsuk a kár mértékét.

BESTFLEET GSM

Mobiltelefon szerviz
és szaküzlet

Mobiltelefon szerviz

Kijelzővédő fólia gyártás és felhelyezés

Töltők és kábelek

Tokok és kiegészítők

Okos kütyük

Szeretnél OLCSÓBBAN mobiltelefonálni és netezni 5G hálózatot használva?

bestfleet flotta